Potresna ispovest ŽENE OD SULTANA: MALTRETIRAO me je ceo dan, ljubomorisao, HTEO SAMO ZA SEBE!

Autor: Informer.rs, Republika.rs

Zabava

30.12.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorilao detlajima nasilja koje je pretrpela!

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić/printscreen
Tijana Milentijević

Pevačica Tijana Milentijević poznata po velikom hitu "Žena od sultana", pre nekoliko nedelja pretpela je fizičko nasilje od dečka.

Sada je rešila da progovori o svemu što se tada dešavalo i otkrije pravu istinu o njihovom odnosu:

-Ni sada ne znam zašto je to uradio... Prosto ne mogu da verujem da je digao ruku na mene. Zabavljali smo se godinu dana i nikad nisam ni slutila da bi bio spreman na tako strašan potez - sa knedlom u grlu priča pevačica za Informer i dodaje da se sve promenilo kad su pre nekoliko meseci odlučili da budu u "neobaveznoj vezi", u kojoj svako ima slobodu da radi šta hoće:

- Otad zapravo nismo bili zajedno, ali viđali smo se, družili, bili bliski... Nisam imala nikakvu obavezu prema njemu, zato sam pričala da sam slobodna, jer to sam i bila. Ali on je očigledno hteo da budem njegova. Ne znam šta se u njegovoj glavi desilo, ali znam šta smo se dogovorili...

Bubnjar, koji je ranije svirao u njenom bendu, posle jedne prepirke pre dve nedelje pretukao je pevačicu.

- Tog dana pričali smo o nekim našim poznanicima. Rekao je da su oni braća od strica, a ja sam kazala da nisu u rodu. Tada je poludeo. Rekao mi je: "Otkud ti to znaš? Što si pričala sa njima?" Ljubomorisao je bez razloga i udario me! - drhtavim glasom priča Tijana i otkriva da se muzičar nije zaustavio na jednom udarcu:

 

- Maltretirao me je ceo dan, udario me je više puta. Vređao me je, a ja sam ćutala, plakala i čekala da se agonija završi. Na kraju me je hladnom vodom tuširao. To je verovatno bio vrhunac poniženja. Znala sam da će torturi doći kraj i da ću pobeći. Kada je pijan zaspao, izašla sam iz stana i pozvala policiju.

 

Međutim, odlučila je da ga ne goni krivično, ali tražila je zabranu prilaska mesec dana.

 

- Ne želim mu zlo, previše sam ga volela. Zapravo, volim ga i danas... Ali svesna sam da ne možemo da se pomirimo jer bi mogao da mi uradi i nešto gore od ovoga. Tražila sam zabranu prilaska da bih zaštitila sebe - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading