NIKOLIJA SE OKRENULA NOVOM POSLU! Nema leba od muzičke karijere pa morala HITNO da se snalazi - ZGRANUĆETE SE KAD VIDITE O ČEMU SE RADI!

Autor: Objektiv

Zabava

29.12.2020

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao!

RepublikaFoto: instagram.com/nikolijaofficial

Ona se, poput dobrog broja svojih kolega, nije opredelila za Jutjub kanal, već za nešto sasvim drugo!

Kako nastupa nema zbog pandemije, pevačica Nikolija Jovanović je pronašla alternativni posao.

Ona je rešila je da uplovi u trgovačke vode, pa je sa sestrom Teodorom osmislila sve, a sada ćemo čekati rezultate.

Ona se, poput dobrog broja svojih kolega, nije opredelila za Jutjub kanal, nego za svoju veliku strast - modu.

 

Kako je Nikolija poznata kao osoba čiji stil uglavnom nailazi na pohvale modnih kritičara, dok je veliki broj tinejdžerki kopira, Jovanovićeva je došla na ideju da pokrene vlastiti brend odeće.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni - ispričala je pevačica i dodala da su ona i njena sestra idealna kombinacija:

- Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto - najavila je pevačica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading