UPLAŠEN! Sloba Radanović kroz suze otkrio: Majka mi ide na rizičnu operaciju, ne znam da li će joj srce izdržati!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

30.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Sloba Radanović (30) otkrio je da njegova majka Draginja Radanović uskoro ide na operaciju noge, pa sada strahuje da joj srce neće izdržati ovu intervenciju! On je ispričao da njegova mama spada u rizičnu grupu pacijenata zbog godina, pa u ovom trenutku ne zna kako će proteći njeno lečenje i operacioni zahvat, koji bi trebalo da se obavi u jeku epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic

- Što se mame tiče, ona je za sada dobro, drži se. Uvek je bila jaka osoba, snažna, ali taj problem koji već duže vreme ima sa nogom mora konačno da reši.

Trenutno zbog zbog ove celokupne situacije sve je malo otežano jer ona spada u rizičnu grupu pacijenata zbog godina koje ima, a doktori su mi objasnili da je i operacija koja treba da se odradi vrlo rizična. Sve te bolnice gde bi ona mogla da laži su trenutno kovid bolnice, pa nisam za to da odmah ode na operaciju. Predlagao sam da se sa operacijom malo sačeka, ne bih da se zarazi virusom. Plašim se i kako će srce da joj istrpi sve to, ona je ipak starija žena. Ne bih da se tu nešto iskomplikuje - ispričao je Sloba sa knedlom u grlu.

Sloba: Možda bi najbolje bilo da pričekamo sa operacijom dok korona ne prođe

Radanović je za Spski telegraf nedavno ispričao da vodi računa o tome da slučajno ne zarazi majku kad joj ide u posetu, kako je je slučajno ne bi zarazio koronom.

- Kad idem kod mame strogo vodim računa o meama opreza zbog koronavirusa. Nosim masku jer ne bih voleo da se zarazi. Koronu sam već preležao, tako da je moguće da imam antitela, ali od osobe do osobe zavisi koliko ona traju. Moguće je da se virus dobije ponovo i kad se preleži, tako da nema pravila. Svi treba da budemo odgovorni što je više moguće - kaže Radanović.
Dok čeka na maminu operaciju, Slobi dodatnu podršku pruža njegova devojka Jelena Đuričan, kod koje se nedavno preselio.

 

- Lepo mi je sa Jelenom, dugo smo zajedno i normalno je da u jednom trenutku donesemo odluku da započnemo zajednički život. Što se svadbe tiče, pravićemo je sigurno, ali ćemo sačekati da epidemija virusa priđe kako bi sve prošlo kako treba. Nama je lepo i ovako, ne jurimo po svaku cenu papir na kom će da piše da smo u braku. Kad postoji ljubav, sve drugo je manje važno - kaže folker i dodaje:
- Jelena mi je veliki oslonac za sve u životu. Rekla mi je da ne treba da strahujem zbog mamine operacije i da će sve biti kako treba. Mnogo znači kada u teškim trenucima imate nekoga na koga možete da se oslonite i kada je ljubav bezuslovna - zaključio je Sloba.
RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba: Ne trošim puno para, napravio sam štek


Sloba Radanović kaže da je na vreme štedeo, pa u vreme krize dobro stoji kada je o finansijama reč.
- Nikada nisam bio neko ko mnogo troši. Roditelji su me od malih nogu učili da se ne razbacujem novcem. Dok se radilo napravio sam štek, sklanjao sam novac sa strane i sada to troškarim dok opet ne počnem da tezgarim. Naravno, trošim samo na osnovne stvari, hranu i slično, ne razbacujem se. Odlazim u teretanu, posvetio sam se sebi i najbližima, a svakako da mi publika nedostaje - kaže Sloba.

Draginja: Ja sam srčani bolesnik


Draginja je nekoliko puta tokom Slobinog boravka u prvoj sezoni "Zadruge" govorila da ima problema sa srcem.
- Ja sam baš bolesna, ne smem da se nerviram, srčani sam bolesnik, ali to je jače od mene. Čim se iznerviram odmah mi se to odrazi na zdravstveno stanje, ali šta ću, kako je tako je - rekla je ranije Draginja za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading