U NOVOJ GODINI TRAŽIM NOVOG PUKOVNIKA! Pevačica otkrila da priželjkuje novu ljubav, EVO KOJE KRITERIJUME MORA DA ZADOVOLJI!

Autor: D. L.

Zabava

01.01.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Ljupka Stević kaže da se nada da će se zaljubiti u novoj 2021. godini! Ona je za Srpski telegraf ispričala da bi što pre volela da zaboravi ljubavni brodolom koji ju je zadesio kada je saznala da je Dragiša Simić vara sa drugom, a sada je spremna da novom muškarcu pruži šansu.

RepublikaFoto: estock
Ljupka Stević

- Najpopularnija sam pevačica ove godine, a svi smo svesni toga da me je skandal proslavio. Dragiša me je prevario, pa sam mu razlupala auto. To je zaslužio, ali mi je žao što za njegovu aferu nisam ranije saznala. Dala sam sebi vremena da prebolim taj raskid. U početku mi je bilo teško, jedva da sam u toku dana i nešto pojela. Sada je priča drugačija. Tačno je da vreme leči sve! Otvorena sam za novu ljubav i volela bih da u novoj 2021. upoznam nekog džentlmena. Može da bude pukovnik, ne bih se bunila, ali da bude savestan i da nije sklon aferama. Ne znam gde mogu da se nađu takvi muškarci - rekla je pevačica.

Volela bih da upoznam muškaraca koji je savestan i nije sklon aferama

Foto: estock

Ljupka tvrdi da je pukovnik Simić nastavio da joj se javlja, ali da ona ne namerava da nastavi bilo kakvu komunikaciju sa njim.

- Dragiša me često zove, ali ne postoji šansa da se pomirimo. Ne želim da se vraćam na staro niti je zaslužio da oprostim takve stvari. Možda jednog dana pređem preko toga, ali nikada ne bih mogla da zaboravim. Bajato jelo ne treba podgrevati. U budućnosti ću se fokusirati na karijeru, a prave i velike ljubavi svakako dođu spontano. Tu ne treba ništa da se sili, već stvari moraju da idu same svojim tokom - iskreno priča Stevićka.

- Moraću u skorije vreme da napišem pesmu o udaji. Svi nazivi pesama su mi do skoro bili u vezi sa nekom nesrećom u ljubavi, pa ću izgleda morati da poželim sreću kroz pesmu da bi se ostvarila - rekla je pevačica.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Božo

01.01.2021 22:33

Niko je neće takvu. Možda neki rudar.

Vjera

03.01.2021 07:42

Ni rudari iz Kostolca više neće u staru jamu.