Ne može da peva, pa je promenio profesiju: Sloba Radanović dobio ulogu u filmu, a tek da čujete od koga!

Autor: Star/Mondo

Zabava

29.12.2020

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović se snašao tokom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Najaktuelnija tema među pevačima je masovno otkazivanje nastupa, ali i novogodišnjih proslava. Sa time se i on suočio, pa ovom prilikom otkrio i da mu je u ovoj godini otkazano čak 90 tezgi, ali uprkos tome ponude ne prestaju.

"Jeste, ljudi zakazuju jer se nadaju da će sve proći. Od marta do sada mi je otkazano 90 nastupa. Ne mogu da kukam jer smo svi u istom problemu. I ja sam u debelom minusu, ali sve nas je zadesila ista situacija. Zasad ne želim da pravim planove zbog svega što nas je zadesilo", istakao je, pa dodao da će se ostvariti i u ulozi glumca.

RepublikaFoto: e-stock agency
I dalje ne može da nastupa

"Dobio sam poziv od Alekse, sina Đorđa Balaševića da odigram ulogu u njegovom projektu. Objasnio mi je o čemu se radi, da je uloga zapažena, a ne neka sporedna. U projektu će biti legende našeg glumišta. Još uvek nisam pročitao scenario, ali eto to mi je bila neostvarena želja. Za mesec dana ću imati sve detalje", zaključio je Radanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading