Pevačica sa suprugom Dušanom na sudu: Tanja: 19. februara se suočavam s mužem!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

29.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi da mu oprosti.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević

Pevačica Tanja Savić konačno će se 19. februara na sudu suočiti sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji joj je, kako tvrdi, oteo sinove Maksima i Đorđa i odveo u Australiju. Pevačica je mesecima strpljiva jer se nada da će pravda biti zadovoljena.

 Samo ja znam kroz kakav pakao prolazim već mesecima

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tanja Savić

- Najzad sam dobila dan za suđenje sa Dušanom. Izlazimo na sud 19. februara i ako sam ovoliko čekala, sačekaću još i ovo što je preostalo. Gajim veliku nadu da će pravda da pobedi i da ću uskoro da budem sa sinovima. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikome, kao što ne želim ni sebi, da neko pati ovoliko za decom. Nepravda koja je učinjena od Dušana je jeziva. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Ne mogu da kažem da deci nije mesto pored oca, ali niko nema pravo da ih odvaja od majke, i to na silu. Dušan mi je bukvalno oteo decu, a pored toga je pokušao da ih huška protiv mene da bi me sinovi zamrzeli. To su strašne stvari. Samo ja znam kroz kakav pakao prolazim već mesecima. Bez obzira na sve, nisam izgubila nadu da će sve dobro da se završi - poručila je Tanja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading