Ana i David se svađaju zbog kućnih poslova: Koraćeva neće da bude domaćica!

Autor:

Zabava

26.12.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće da bude domaćica.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać i David Dragojević

Bivša zadrugarka Ana Korać čini se da živi u bajci. Ona je svoj dom dekorisala tako da sve odiše prazničnom atmosferom. Iako priznaje da nije vična u kuhinji i u kućnim poslovima, za dekoraciju je pravi majstor.

- Odmaram se, uživam, kupujem stvari. Ja generalno volim da budem kod kuće, uživam sa Davidom i sa mojim najlepšim psom na svetu. Obožavam da uređujem stan i baš vodim računa o tome. Volim da se osećam kao da živim u bajci, pogotovo kada su novogodišnji praznici, sve da sija. Tako sam naučena odmalena. Moja mama obožava te stvari, tako da sam prenela to u svoj dom - rekla je Ana, a onda otkrila šta misli o kućnim poslovima.

- Pa sada... Znam da spremam neke jednostavnije stvari, ali iskreno ne volim da kuvam. David uživa u tome tako da to prepuštam njemu! David mi stalno priređuje iznenađenja. Najviše mrzim da peglam, to je jako dosadno.

Foto: eStock
Ana Korać

Iako su već dugo zajedno, Ana i David još ne planiraju proširenje porodice.

- Trenutno ne razmišljamo o tome. Imamo neke planove što se tiče posla, pa kada sve sredimo, doći će i to na red. Svađamo se jedino što ja mnogo trošim novac na gluposti koje mi uopšte ne trebaju, ali šta da radim takva sam oduvek - istakla je Koraćeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

27.12.2020 17:25

Ani treba kućna pomoćnica, kuvarica, vozač i vrtlar.