BOBAN RAJOVIĆ je zbog ovih reči svog SINA potpuno zanemeo, koji roditelj ne bi?

Autor: Republika.rs

Zabava

25.12.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srce mu je puno!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Boban Rajović

Boban Rajović godinama porodicu drži daleko od očiji javnosti i medijske pompe, ali povremeno podeli neke pojedinosti iz svog života i potpuno baci fanove u trans.

Naime, pevač je danas je napunio 49. godina, ali najemotivniji poklon dobio je upravo od svog naslednika. 

Rajoviću je sin Andrej napisao emotivnu čestitku koja bi svakog roditelja potpuno emotivno bacila u ekstazu. Nemaju svi priliku da čuju ovakve reči:

 

-Šampione moj, ne postoje reči kojima bih mogao da opišem koliko te volim. Nikada nećeš razumeti koliko mi značiš u životu i koliko poštujem sve što si napravio. Najveća želja mi je pre svega da pokušam da postanem čovek kao što si ti, a zatim da te učinim ponosnim, da ti vratim za sve ove godine neizmerne podrške i ljubavi - napisao je Rajovićev nasledni, pa nastavio: 

RepublikaFoto: instagram.com/rajovicboban

-Sve što sam želeo u životu si mi pružio i kad si mogao i kad nisi, nikada nećeš razumeti koliko sam ti zahvalan na tome. Svašta smo prošli zajedno, ali nikada nismo odustali, niti ćemo. Kako si mi ti uvek govorio: "Sad idemo do kraja!" Hvala ti što si takav kakav jesi. Srećan rođendan, šampione - poručio je Andrija svom tati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading