FOLKERKA PAPRENO PLAĆA VEŠTAČKU KOSU: Čekićka pukla 3.000 evra za perike!

Autor: D. LUKIĆ

Zabava

26.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovala u Beču!

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić kupila je u Beču pet perika od prave kose, a na to je pukla 3.000 evra! Folkerka već nekoliko godina nosi perike gde god da se pojavi, pa ne štedi kad je u pitanju dobra kosa ili nadogradnja.

- Andreana u Beču odlazi u jedan od najboljih frizerskih salona. Kod frizera je naručila pet perika visokog kvaliteta, na čiju izradu se nekad čeka i do dva meseca. Platila je sve 3.000 evra, a kod tog frizera dolaze neke od najvećih zvezda u Austriji. Andreana ima štek, retko izlazi zbog koronavirusa, pa joj nije problem da da toliko novca na perike. U Srbiju retko dolazi, a poslednji put je doletela kada je otišla na sahranu oca Darka Lazića - priča nam izvor blizak pevačici i dodaje da je Čekićeva ranije u Srbiji pazarila perike od jednog vlasuljara iz beogradskog pozorišta kod kog perike godinama kupuje i Lepa Brena:

Andreana i Brena u Srbiji kupovale perike od vlasuljara iz pozorišta

- Andreana je preko Brene saznala za čoveka koji izrađuje perike za pozorište, ali ima dosta klijenata s estrade. Taj čovek uzima oko 400-500 evra za perike i tupee, pa je Čekićka kod njega nabavljala crne perike, koje svakodnevno nosi na nastupima i po gradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

26.12.2020 10:11

Ima se. može se, a pomoć traži se.