(VIDEO) NAKON PRIČA DA JE MUŽ VARA SA HELENOM TOPALOVIĆ Jovana Dimitrijević se OGLASILA besna i PORUČILA: Ostavite me na miru, molim vas...

Autor:

Zabava

24.12.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima svoj privatan život, a fanovi je neprekidno uznemiravaju...

RepublikaFoto: Youtube.com/Prelo U Našem Sokaku TV HAPPY
Jelena Dimitrijević

Voditeljka "Parova" Jelena Dimitrijević, koja je nedavno bila u centru medijske pažnje zbog navoda da je suprug vara sa Helenom Topalović, iznenadila je objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, očigledno je da Jelena dobija veliki broj poruka od vatrenih fanova takmičara "Parova", te ih je zamolila da to ne rade više.

Foto: printscreen
Objava Jelene Dimitrijević

- Dakle, ljudi ostavite me molim vas, ja imam privatan život, ne mogu svima da odgovorim i da rešim ono što nije do mene. Da mi mleko iskipi zbog poruka stvarno sramota šta uradih, dakle ja čitam poruke u vezi Parova – poručila je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, šuškalo se da je muž Dimitrijevićeve imao aferu sa naslednicom pevača Milana Topalovića Topalka. Priča o prevari je krenula onog trenutka kada su Dušan Aleksić i Helena Topalović uslikani su na aerodromu.

 

 

Tada su počele spekulacije da suprug vara voditeljku, a kasnije je Topalkova ćerka iznela dokaz da su voditeljka i njen sadašnji dečko već duži vremenski period razvedeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading