Jelena Dimitrijević i Jelena Petković dale otkaz na Hepiju: Nisam ja za taj ŠLJAM!

Autor:

Zabava

21.12.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljke masovno napuštaju rijaliti!

RepublikaFoto: Printscreen
Jelena Dimitrijević i Jelena Petković

Nakon incidenta na TV "Hepi", kada su se takmičari pobudnili zbog kadrovskih promena u produkciji, te je morala i policija da interveniše, mnoge promene su se dogodile na "srećnoj televiziji".

Rijaliti su napustili učesnici Nenad Marinković Gastoz, Nikola Lakić, Aleksandra Tasić Coka, Karađorđe Subotić, Mladen Vuletić, Ilijana Vagić i Ivan Gavrilović.

Međutim, tu nije kraj promenama i šokovima, jer su i mnoga poznata TV lica raskinula saradnju sa "Hepijem".

RepublikaFoto: instagram.com/jelenastem011
Jelena Petković

Voditeljka Kristina Iglendža upustila se u emotivnu vezu sa takmičarem Mladenom Vuletićem i zbog toga je dobila otkaz.

Pored nje, Jelena Petković je napustila popularni TV format, ali se o tome nije javno oglašavala. Njen prestanak rada je obelodanio Gastoz putem društvene mreže Instagram.

Poslednja na listi je i voditeljka Jelena Dimitrijević, koja je raskid saradnje sa rijaliti ekipom otkrila Insta storija.

RepublikaFoto: Youtube.com/Prelo U Našem Sokaku TV HAPPY
Jelena Dimitrijević

- Volim život, radost... Definitivno sam zamenila teze. Pustila sam tupave ljude da mi uzmu pažnju nekoliko meseci unazad! - napisalo je poznato TV lice, pa dodalo:

- Bilo je teško i neka se završi oko decembra da svako dobije svoje mesto koje zaslužuje. Fuj na šljam i jeftine ljude. Nisam ja iz te priče, narode - zaključila je Jelena Dimitrijević sa snimkom iz vile "Parova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading