Oglasio se PEVAČICIN dečko nakon što ga je prijavila za NASILJE: TO JE BILA NAJVEĆ GREŠKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.12.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je rekao svoju verziju.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Miša Koljenović i Tijana Milentijević

Nakon što se pevačica Tijana Milentijević oglasila  i potvrdila da je trepela nasilje od strane dečka, sada je i on rešio da kaže svoju stranu priče.

Naime bubnjar Miša Koljenović je objavio pismo i demantovao sve što je rečeno prethodnih dana i faktično optužio Tijanu da je sve lagala:

-Samo ću par stvari napisati povodom gluposti koje se pišu ovih dana. Više puta "izbacivan" iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i nikada nismo nastavili sa saradnjom iako smo se viđali, spavali, izlazili i imali kontakt - započeo je Miša i nastavio:

- Kako neki novinari kažu, hteo da iskoristi slavu popularne pevačice: na dan kada je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom baš iz razloga da ne bi došlo do toga da se ja "šlepam" pored nekog. Od prvog dana od kada je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično i moj predlog da bude "solo" u javnosti da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi. Kasnije sam shvatio da je to bila najveća greška, neću pisati zbog čega sam to shvatio. Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi barem ne još uvek iz svojih privatnih razloga, kada bude bilo došlo vreme saznaće se i to. Kao i uvek, istina izađe uvek na videlo, tako će i ovog puta - napisao je i dodao:

Foto: instagram.com/misa.koljenovic

rebijena, pretučena, maltretirana osoba, kako pišu novinari, posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi na televiziji i da daje intervju. To bi bilo sve za sada, oglasiću se u narednom periodu sigurno jer moje ime, prezime, moja porodica i prijatelji prolaze kroz pakao zbog svega ovoga, a prava istina nije nigde pomenuta. Hvala svima koji zovu i izvinjavam se onima kojima se nisam javio. Dobro sam koliko mogu da budem, pozdravljam vas sve - završio je partner Tijane Milentijević u obraćanju putem društvenih mreža.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading