DRAMA U DOMU PEVAČA NAKON SMRTI OCA! Darkova majka odbija da jede! Lazić: Ako mi i ona ode, ubiću se!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

19.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić (29) i nakon sahrane oca Milana Lazića prolazi kroz tešku dramu! Kako Srpski telegraf saznaje, folkerova majka Branka Lazić pala je u depresiju nakon što je 15. decembra sahranila supruga u Brestaču, a od tada danima ne jede, gleda u jednu tačku, pa je zabrinula sve u porodici. Laziću je cela situacija teško pala, pa sada stahuje da njegova majke ne premine od tuge za njegovim ocem.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

- Otkako je sahranio oca, Darko se ne odvaja od porodice. Njegova majka Branka ne može da dođe sebi još od sahrane, ništa nije stavila u usta i pije samo vodu. Darko mi je priča da ona samo gleda u jednu tačku, plače i pominje pokojnog Milana.

Kad zaplače, kaže: "Zašto nema mog Milana? Rano sam ga izgubila. Nije zaslužio da tako rano ode na onaj svet." Darko na sve načine pokušava da je smiri. Razgovara s njom, njegova verenica Marina sprema hranu i pomaže u kući, ali Branki se stanje ne menja - otkriva za naš list Lazićev dobar prijatelj i dodaje da je on u velikom strahu da ne izgubi i majku.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan

- Darka sam posetio nekoliko puta od sahrane, a nedavno me je zvao i preko telefona mi je rekao da se plaši da mu se majka ne razboli. Rekao mi je: "Ne znam šta da radim sa Brankom, odbija da jede. Bleda je, ne jede ništa i non-stop plače zbog oca. Ako izgubim i nju, mogu samo da se ubijem. Kad ja nisam s njom, tu je moj brat. Radimo sve što možemo da joj malo popravimo raspoloženje, ali ona je slomljena. Babi je isto teško, sahranila je sina.

Darko je pokušao da ubedi majku da primi infuziju, ali ona odbija da izađe iz kuće


Ni ona ne progovara, ne mogu nikako da joj pomognem." Strašno je kad tako čujete od prijatelja. Godinama idem tamo i nikada nije vladala takva situacija u njihovoj kući, kao sada, mnogo mi je žao svih njih. Darko je pokušao da nagovori Branku da bar odu u bolnicu da bi je lekari priključili na infuziju jer danima ništa nije stavila u usta, ali ona odbija da izađe iz kuće. Nedajbože da se njoj nešto desi, ko zna šta bi bilo sa Darkom, on je i onako slomljen - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial

Kako smo saznali, Darko se dobro drži i zbog sina Alekseja, koji je još mali, te s njim provodi dosta vremena.

 

- Otkako je Milan sahranjen, ne prođe dan da Darko ne poseti očev grob. Trudi se da bude jak zbog svih, kad nije pored majke, vreme provodi sa Marinom i sinom Aleksejem. Dete ga oraspoloži, igraju se, a ja sam mu predlagao da se malo skloni iz Brestača i dođe u Beograd. Ne bi bilo loše da malo skrene misli, ali Darko neće, ne može majku da ostavi samu, posebno ne u ovakvom stanju - ispričao nam je pevačev prijatelj.

 

Darkov brat brine o domaćinstvu

Rođeni brat Darka Lazića Dragan Lazić preuzeo je na sebe brigu o poslovima koje je za života obavljao njegov otac Milan.

- Dragan se dobro drži, samo je i on zabrinut za Branku. Da bi izbegao situaciju koja vlada u kući, on je preuzeo na sebe sve spoljne poslove koje je radio njegov otac, brine o domaćinstvu i pomaže Darku i Marini oko Alekseja. Šta da vam kažem, za jedan dan im se život preokrenuo, sve je pošlo nizbrdo još od Darkove nesreće - kaže nam Lazićev drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading