EKSKLUZIVNO! Goca Božinovska otkrila kako će provesti praznike, PA PROGOVORILA O NOVOJ ULOZI BAKE!

Autor:

Zabava

02.01.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folk pevačica Goca Božinovska otkrila nam je šta joj je to minula godina donela lepo, a šta bi najradije zaboravila da može istog trena. Pevačica je ispričala koliko joj je celokupna situacija sa pandemijom promenila život kao i da je konačno nadoknadila vreme sa svojim bližnjima koje joj je prethodnih godina itekako nedostajalo.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Folk zvezda i jedna od najpoznatijih budućih svekrvi Goca Božinovska otvorila je dušu za naš portal pa je progovorila o svemu što je zadesilo u prethodnom periodu, kakav život nakon svega živi, kao i da joj je najveća želja da postane baka i da jedva čeka novu titulu.

* S obzirom na to da nam je svima pandemija koronavirusa u mnogome promenila živote u 2020. godini, možete li podeliti sa nama kako je celokupna situacija uticala na Vas u privatnom, a kako u poslovnom smislu?

- Šta da vam kažem, kako svi, tako i ja. Niko ne radi, sedimo kod kuće, u izolaciji. Sklanjamo se od svih, izbegavamo i ljude koje volimo. Strašno stanje. Žao mi je dece i omladine kad ih čujem kako se žale, ne mogu nigde da izađu, žalije mi je zbog njih, nego zbog nas, nama su se već i smučili izlasci. Što se posla tiče, trebalo je da otputujem za Nemačku, ali tamo je još gora situacija, nema tu spasa, a ni posla.

Izuzetno bih volela da se ostvarim u ulozi bake, kad vidim da je moj sin srećan, zaljubljen i da voli, u tom momentu majka najbolje oseti sve, a to mi je najbitnije.

Foto: ST/Vladimir Lukić

* Da li ste možda neke stvari koje ste do sada prihvatali takoreći "zdravo za gotovo", nakon svega počeli više da cenite?

- Ja nisam nikada ništa prihvatala zdravo za gotovo, uvek sam o svemu razmišljala, ja sam ipak jarac u horoskopu i uvek su mi svi govorili da imam crne misli. Uvek sam razmišljala da se nešto ne desi, kao da sam nekad nešto naslutila. Svi su poludeli, narod je počeo nenormalno da se hvali, počeo je narod da se deli na mnogo bogate i mnogo siromašne, ali posle ove situacije tih bogatih je ostao zaista mali procenat.

Biće Novih godina, daj bože da samo svi preživimo, slavićemo ceo život

* Gde ćete i sa kim provesti Novu godinu i šta ćete poželeti sebi, a šta svojim bližnjima u narednoj godini?

- Imala sam velikih problema pa da je i bilo posla ne bih mogla da radim, moja majka je u jako lošem stanju, pa sam na relaciji Kraljevo- Belograd. Provešću kod kuće, dok će deca negde otići koliko im je zbog mera dopušteno. Prva godina u životu, da niko nikakav plan nema, samo se čeka šta će najaviti krizni štab. Biće Novih godina, daj Bože da samo svi preživimo, slavićemo ceo život. Za Novu godinu bih svojoj deci poželela zdravlje na prvom mestu, zdravlja na pretek, kad si zdrav možeš sve, pa ćeš i zaraditi za parče hleba, a kad si bolestan džabe i milioni i sve.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

* Vaš sin je ove godine našao izabranicu svog srca. Da li ste zadovoljni snajkom Bojanom i da li biste voleli u 2021. godini da se ostvarite u ulozi bake?

- Ona je vanserijska devojka, pogotovu za današnju omladinu. Toliko je dobra devojka, pedantna, čista, lepa kao lutka i anđeo, moderna, doterana, sve kvalitete ima za jednu pravu devojku. Svako bi je poželeo u kući za snaju. Izuzetno bih volela da se ostvarim u ulozi bake, kad vidim da je moj sin srećan, zaljubljen i da voli, u tom momentu majka najbolje oseti sve, a to mi je najbitnije. Džaba ti možeš imati milione, kule, kuće, ako se neko ne voli to je sve džabe. Oni se baš vole i odlično se slažu i nadam se da će tako i ostati.

* Šta bi ste poželeli i poručili čitaocima našeg portala za Novu 2021.godinu ?

- Sve što bih poželela sebi i svojoj deci, to želim i čitaocima Republike, da budu srećni, ostvareni, zdravi i da ne budu gladni. Možda je ovako i trebalo da bude, možda nas Bog spaja sa svojim najmilijima, nikad se više nisam družila sa decom nego sad, a verujem i svi ostali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

02.01.2021 12:06

Nije dobro vaspitala bahatog sina. On se bahati a ona traži pomoć da joj država plati.