Milentijevićeva prijavila bivšeg dečka policiji: PRETUČENA Žena od sultana, TIJANA: PRETIO JE DA ĆE ME UBITI!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

18.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u policiji izjavila da je Miša Koljenović u alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar.

RepublikaFoto: youtube.com/Sharan Concept TV
Tijana Milentijević

Pevačica Tijana Milentijević, koja se ove godine proslavila hitom "Žena od sultana", prijavila je policiji da ju je pretukao dečko Miša Koljenović, s kojim je pre izvesnog vremena raskinula.

Kako Srpski telegraf saznaje, juče u 12.05 Tijana je prijavila policiji da ju je Miša, s kojim je bila u vezi, pretukao u njenom stanu na Voždovcu. Na mesto gde se to desilo policija je na njenu prijavu došla u stan. Tijana je izjavila da je njen momak u alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar.

- Tijana je bila preplašena kada me je pozvala, samo je vikala: "Ubiće me, ubiće me." Plakala je i rekla mi da se plaši za život jer joj je Miša sve vreme pretio da će je ubiti. Policija je odmah reagovala jer je po njenom glasu shvatila da je devojka u opasnosti. Kada su došli, oni su ga uhapsili i odveli na ispitivanje. Međutim, prvo su morali da ga vode na trežnjenje jer je bio u vidno alkoholisanom stanju - kaže za naš list dobro obavešten izvor.

Tijanin dečko je potvrdio da joj je udario šamar, ali da nije jako i da ga je ona ogrebala po telu i ujela

Kako dalje saznajemo, Koljenovića Tijanina familija nije volela i stalno je vršila pritisak na nju da bi trebalo da okonča vezu s njim, što je na njega veoma loše uticalo.

- Njih dvoje su pre nekoliko dana raskinuli. Miša je ujutru došao pijan kod nje u stan pod izgovorom da treba da popričaju o svemu. Tijana ga je pustila da uđe i oni su na kraju završili u njenoj spavaćoj sobi u krevetu, da bi tu počela žestoka svađa. Koljenović je Tijani prebacivao da njemu njeni stalno prete i da će zbog toga imati probleme - kažu iz tužilaštva i dodaju:

Milentijevićeva je na saslušanju izjavila da Mišu neće krivično goniti ukoliko je dalje ne bude maltretirao i proganjao

- Nakon toga došlo je do koškanja između njih i na kraju su se potukli u krevetu. Tijana je otrčala do kupatila, a Miša je krenuo za njom, te ju je hladnim tušem polio.

Milentijevićeva je na saslušanju izjavila da Mišu neće krivično goniti ukoliko je dalje ne bude maltretirao i proganjao. Koljenović se u tužilaštvu branio time da ima veliki pritisak od njenih bližnjih, te da je došao kod nje u stan samo da bi raščistili stvari i da mu nije imao druge namere. On je potom potvrdio da joj je udario šamar, ali da nije jako i da ga je ona ogrebala po telu i ujela.

Zbog ovog incidenta Koljenović je dobio zabranu prilaska pevačici na neodređeno vreme.

 

Inače, ono što je zanimljivo u celoj situaciji jeste da je njih dvoje pre nekoliko dana uhvatila ekipa emisije "Paparaco lov", a tada ništa nije slutilo da će doći do ovakvog haosa. Tijana i Miša su na tim snimcima sve vreme provodili zajedno, a čak se videlo i kako odlaze u stan u kom boravi pevačica dok je u Beogradu, s obzirom na to da živi u Kragujevcu.

Podsetimo, nedavno se pričalo o tome da je Miša često pravio Tijani ljubomorne scene, kao i to da im je veza burna i da se svakodnevno svađaju.

 

I ranije bio konfliktan

Dečko Tijane Milentijević Miša Koljenović sličan ispad je imao i na jednom od njenih nastupa. Dok je Tijana pevala u jednom klubu, grupa momaka koja je igrala prišla joj je s namerom da je zagrli, što se njenom dečku nikako nije svidelo. On im je pričao i rekao da se momentalno sklone od nje, pa je došlo do koškanja.

- Moj dečko je tada napravio mali incident na nastupu. Nije imao konflikt sa mnom, ispao je konflikt s ljudima za stolom pored. Oni su mene dirali, ali nije bilo do mene. Pevala sam u tom trenutku i ništa nisam mogla da uradim - rekla je tada Milentijevićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading