(FOTO) Zorica Brunclik objavila tužne vesti: SVI U NEVERICI!

Autor:

Zabava

16.12.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica..

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Na druženje sa publikom povodom jubileja od 45 godina umetničkog rada, Zorica Brunclik je odlučila da sačeka do proleća. Najtiražnija pevačica svih vremena na ex-yu prostorima ovu odluku donela je zbog pogoršanja epidemiološke situacije, i tim povodom se emotivnom porukom obratila pratiocima na društvenim mrežama.

- Dragi moji, zbog ljubavi prema muzici niko i nikada ne sme biti ugrožen, a pošto pošast pandemije i dalje kosi, na planirano druženje u Centru “Sava” ćemo sačekati do nekih boljih dana.

Foto: youtube.com/printscreen

U nadi da će do proleća sve ružno što nam se dešava biti prošlost, moja želja i molitve su da vas sve vidim nasmejane i raspevane 21. aprila sledeće godine, ali ovoga puta ćemo, da ne čuje zlo, sačekati sa zakazivanjem zvaničnog datuma. A onda ćemo, godinu dana kasnije od planiranog, svi zajedno pesmom proslaviti život.

Da bi naša nada postala stvarnost, moramo se svi ponašati odgovorno i sačuvati zdravlje sebe i drugih. Zato, pazite se, molim vas!

 

- Ljubi vas sve vaša Zorica - napisala je legendarna pevačica i dobila salve podrške.

Brunclikova je pre samo par dana zbog žestokih uvreda završila na sudu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading