OTKRILA DETALJE! Zlata Petrović progovorila o vezi svog sina sa trećom sestrom Rodić: BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA ŠTA MISLI!

Autor: Pink.rs

Zabava

14.12.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve otkrila..

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

Nakon što je jedna sestra Bogdane Ražnatović pronašla svoju srodnu dušu u Mirku Šijanu, od nedavno se spekuliše da je i druga sestra Nataša upala u estradne vode, te da se viđa za sinom Zlate Petrović, a ovakve tvrdnje su i potvrđene.

Pevačica se sada osvrnula na tu temu i otkrila detalje.

- Nataša je divna devojka, ali je devet godina starija od mog sina. Sada je to velika razlika, ali kasnije neće biti. Koliko znam, oni se za sada viđaju i lepo im je. Meni Joca sve priča, ali mi nije rekao da li ima nešto više sa njom. Mada, iskrena da budem, ne bih se ljutila da mi Nataša bude snajka, pa i mojoj Goci Božinovskoj će treća ćerka Rodića biti snajka - rekla je Zlata.

 

Jovan Pejić ima dvadeset godina, završio je ekonomsku školu, i trenutno je student. Već godinu dana zaposlen je u jednom butiku u Beogradu, a nedavno se pohvalio da je od zarađenog novca kupio automobil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading