(FOTO) OBMANULI JAVNOST! MARIJA ŠERIIFOVIĆ SE OGLASILA I POSLALA JASNU PORUKU: Advokati su angažovani, slučaj se rasvetljava!

Autor:

Zabava

14.12.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Na društvenim mrežama osvanula je nagradna igra koju navodno organizuje Marija Šerifović, međutim, pevačica se oglasila i obavestila pratioce da je reč o prevari.

Marija je objavila obaveštenje da ona nema nikakve veze sa pomenutom nagradnom igrom, te da njen advokatski tim već radi na rešavanju ovog slučaja, budući da je njeno ime zloupotrebljeno.

 

- Dragi ljudi, dobila sam veliki broj poruka u vezi sa izvesnom nagradnom igrom koju navodno ja organizujem, u kojoj pobednicima delim pare. To je apsolutna neistina. Nikakvu nagradnu igru takve vrste nisam, niti ću da organizujem. Molim vas da istu prijavite Fejsbuku/Instagramu. Moj advokatski tim zajedno sa nadležnim organima radi na rasvetljavanju slučaja. Hvala unapred. Molim vas nemojte da nasedate na takve stvari - piše u Marijinoj objavi.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading