(FOTO) JE L' TO OVA ILI OVAJ? Elektra Elit ga isprovocirala pa je poznati političar izjavom u svom stilu žestoko pokopao transrodnu pevačicu!

Autor:

Zabava

14.12.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit za kratko vreme prikupila je velike simpatije javnosti u Srbiji i regionu, a već je poznata po tome što nema dlake na jeziku i uvek kaže ono što misli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tako je bilo i protekle noći, kada se uključila u emisiju u kojoj je gostovao političar Dragan Marković Palma.

Elektra ga je upitala zašto se više ne organizuje oko LGBT populacije, a usput se i pohvalila da je njenu pesmu komentarisala i Ceca, za koju se zna da su Palma i ona u odličnim odnosima. Očigledno su Elektrina pitanja isprovocirala političara, koji joj je odgovorio u svom stilu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro

- Je l’ ovo ovaj ili ova? Odakle vi to znate, imala je operaciju, kastraciju? Da je Bog hteo da dva muškarca rađaju decu, ne bi bili Adam i Eva, nego Adam i Steva. Svake godine umre 35.000 ljudi više nego što se rodi, možda je to razlog što se deca ne rađaju u većem broju. Ne smetaju mi homoseksualci. Došle su mi dve lezbijke na razgovor, jednu sam zaposlio u biblioteci. Delim ljude na uličare i sobne. Uličari su oni koji šetaju i propagiraju ono što SPC i Katolička crkva ne priznaju. Radite u četiri zida šta hoćete. Ne gledam ni Evroviziju zbog one Konjite. Sve Končite mi pobeđuju. Nije mi jasno kako vode ljubav dva muškarca s brkovima i bradom, kako se ljube filmski - ispričao je Palma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading