Romana nakon SKANDALA rešila da kaže sve što joj je na duši: Povukla sam se sa scene jer ŽELIM DETE, još uvek postoji nada, razmišljam i o USVAJANJU!

Autor: Kurir.rs, Republika.rs

Zabava

13.12.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi više da ćuti.

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic

Pevačica Romana Panić početkom godine našla se u centru skandala kada je bila uhapšena u Australiji. Tada je ponovo bila pod budnim okom medija, iako je godinama bila u "ilegali" i karijeru stavila na pauzu.

Sada je otkrila zbog čega se povukla sa estrade i koja joj je neostvarena želja tokom svih ovih godina: 

-To želim danas, ja sam se zato povukla pre tri godine sa javne scene, ja i dalje ne odustajem. Nisam samotnjak, nisam život dala karijeri... Postoji nada, ona poslednja umire. Razmišljala sam o usvajanju, nije lak potez, ali je to velika stvar, da učiniš nešto tako plemenito - kaže Romana, piše Kurir.rs.

 

Romana je otkrila da se od svoje 15. godine bori sa dijabetesom, ali to nije prihvatila kao bolest:

-Ja nemam nijedan problem, taj dijabetes nije mi uticao ni na šta. Moji doktori su zadivljeni, sa tim se nosim. Želja mi je da dam mladima podršku i podelim svoja iskustva, dam savete kako da žive punim plućima - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading