OVO JE ŽELELA DA SAKRIJE OD JAVNOSTI! Poznata pevačica molila za ocenu na fakultetu: PROFESORE, PUSTITE ME, NISAM STIGLA DA UČIM!

Autor: Republika

Zabava

11.12.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskrinkana!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen
Foto: Ilustracija

Poznata pop pevačica muku je mučila sa knjigom i fakultetom, pa je prelazne ocene pokušala da zaradi na svaki mogući način!

Do ovog šokantnog otkrića došao je Balkanski špijun Srpskog telegrafa, verzirani istraživač paranormalnih pojava na srpskoj estradnoj sceni, ali i poznavalac mračnih tajni mnogim javnih ličnosti iz svih sfera društva.

- Knjiga i učenje joj jednostavno nisu išli, a htela je da ima diplomu fakulteta pošto-poto. Zato je bila spremna na sve - obašnjava izvor Balkanskog špijuna blizak pevačici.

- Probala je sve. Na mnoge ispite dolazila je i slobodnije obučena, nadajući se da će odobrovoljiti profesora. Kada joj to nije prolazilo kod jednog od rigoroznijih profesora, spustila je na najniže grane i preklinjala za ocenu. Studenti koji su bili prisutni imali su transfer blama - kaže naš sagovornik.

"Jaoj, profesore, ja se stvarno izvinjavam, ali nisam stigla da naučim to pitanje, imam dosta posla oko pevanja, pa nisam stigla", doslovno su bile reči koje je uputila profesoru, prenosi naš izvor.

 

 

 

 

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading