DRAGANA SPREMNA ZA SPEKTAKLE U AMERICI

Autor:

Zabava

08.11.2017

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dragana Mirković sletela je u Toronto, gde će u petak spektakularnim koncertom započeti američki deo svoje velike turneje "Od milion jedna".

Foto: Promo foto
Dragana Mirković po dolasku na američki kontinent

Mirkovićeva je odmah po dolasku u najveći grad u Kanadi poželela da vidi neke od znamenitosti, pa je tako najpre obišla CN Toranj, donedavno najvišu zgradu na svetu, dok je veče provela uživajući u pogledu na panoramu grada sa obale jezera Ontario.

Foto: Promo foto

Draganu su po sletanju dočekale i vesti da za njen koncert vlada ogromno interesovanje, kao i da je ostalo još vrlo malo karata u prodaji.

Foto: Promo foto

- Drago mi je što se publika očigledno uželela mene isto koliko i ja njih, i jedva čekam da se u petak družimo na koncertu. Potrudiću se da im priredim nezaboravno veče - rekla je Dragana, za čije koncerte u Čikagu (11. 11.), Njujorku (17. 11.) i Sent Luisu (18. 11.) vlada nezapamćeno interesovanje, pa se očekuje da na turneji obori sve rekorde posećenosti kada je američki kontinent u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading