TANJA OTKRILA PRAVU ISTINU: Dušan je lagao o pomirenju, ne da mi da čujem decu!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.12.2020

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan

Nakon vesti da se pomirila sa suprugom Dušanom Jovančevićem, pevačica TanjaSavić  odlučila je da večeras održi lajv na svom profilu na Instagramu i progovori o svemu.

Njoj su pratioci postavljali razna pitanja, a najviše ih je zanimalo to u kakvim su sada odnosima ona i Dušan, te da li se čuje sa decom.

-Da li se čujem sa njim? Pa ljudi, on je otac moje dece, deca su kod njega, moramo se čuti. Ja da bih se čula sa decom, moram se čuti sa njim - rekla je Tanja.

 

Na pitanje da li se pomirila sa mužem, definitivno je rekla:

-Pa naravno da nisam, to je izmišljotina. Mi imamo decu, ja zbog dece moram da budem u kontaktu sa njim, ali kakvo srno pomirenje… Ja decu nisam videla osam meseci - poručila je pevačica i dodala da neće ići u Australiju jer zbog korone nema ni mogućnosti za to, piše Objektiv.

Tanja je otkrila i da li je istina da se sada makar redovno čuje sa decom.

-Pa sa decom se nisam čula dva dana, ja sam mislila da će se sada nešto promeniti, ali nije. Otac im je oduzeo mobilne telefone, na fiksni se nisu javili, tako da… -  rekla je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

06.12.2020 21:33

Ona samo želi da čuje decu a ne misli da li ta deca imaju šta da jedu.

Odgovori 11 0