(VIDEO) Zvezde pevaju zvezde:Ana Bebić obradila Tajči

Autor: Republika.rs

Zabava

03.12.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje novi krug projekta Radija S – Zvezde pevaju zvezde! Čeka nas još mnogo regionalnih zvezda koje će pevati obrade velikih hitova

RepublikaFoto: Promo
Ana Bebić

Ovog puta, tema je Ex Yu. Prva otvara projekat Ana Bebić Đolić sa novom verzijom hita Tatjane Matejaš Tajči – Ti nemaš prava na mene.

-Kad sam rekla prijateljima da ću obraditi Tajči, svi su rekli da ću to dobro da uradim, rekla je Ana gostujući u jutarnjem programu Radija S, 'Dobro jutro, Srbijo' – Valjda su svi mislili da ću moći da ponovim tu njenu slatkoću, ali mi smo ih zeznuli i napravili nešto drugačije.

U jednom delu emisije Ana je trebalo da otkrije da li je istina da je u jednom trenutku svog života bila ćelava.

-Istina je, bila sam ćelava, to je trajalo možda pola godine i da vam pravo kažem i sada bih se vrlo rado ošišala, samo da muž neće da me ostavi – izjavila je Ana kroz osmeh.

Pored Ane Bebić u okviru projekta učestvuju i  Ivana Peters, David Temelkov, Džejla Ramović, Igor Simić, Tijana Dapčević i Ilma Karhmet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading