PUKLA TIKVA?! Jovana šutnula Željka Joksimovića pa poletela OVOM sportisti u zagrljaj: NASTAO OPŠTI HAOS!

Autor:

Zabava

03.12.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada popularna TV voditeljka Jovana Joksimović morala je da spakuje kofere sa TV “Prva” i zbog neprofesionalnog ponašanja, kako su tada izjavili sa pomenute televizije ode, kao da nikada tu i nije radila.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić

Utehu je našla na jednoj televiziji, koja je gle čuda, u vlasništvu njenog muža Željka.

No, izgleda da se Jovana pomirila sa činjenicom da je više nećemo gledati na kanalima sa nacionalnom frekvencijom, jer je kako su mediji pisali ni jedna od tih televizija ne želi, bar ne za uslove koje je imala na TV “Prva”, tačnije platu od 10.000 evra.

Iako je tokom svoje karijere želela da izbegava skandale, oni su je uvek pratili. Svakako najzapaženiji u njenom životu bio je onaj iz 2011. godine kada je raskinula veridbu sa Željkom Joksimovićem, sa kojim je tada bila tri godine u vezi, da bi nakon toga krenule glasine da je u šemi sa oženjenim muškarcem.

Ni manje ni više nego košarkašem Sašom Đorđevićem.

 

 

 

RepublikaFoto: e-stock/MN Press

Kako je “Blic” tada pisao, njih dvoje je upoznao zajednički prijatelj, a vrlo brzo je osvanula i prva fotografija.

Glasine da su zajedno, podgrejale su i informacije da je Joksimovićeva, a tada gospođica Janković, boravila u Italiji kod proslavljenog košarkaša, a paparaci su je tada uslikali na aerodromu po povratku iz Milana.

Nakon bure koju je ova priča napravila u medijima, Jovana je demantovala da je bila u šemi sa Đorđevićem, a ubrzo nakon toga se vratila bivšem dečku Željku Joksimoviću, iako je samo par meseci pre toga za medije izjavljivala kako se njihova ljubav ugasila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

06.12.2020 17:39

Istina je da je bila u semi, ali on je tada kao i sada bio kosarakas i to iz Valjeva odakle joj je i muz, rec je o Milosu Teodosic...