NA GROB KSENIJE PAJČIN DOLAZI SVAKE GODINE NA OVAJ DAN: Pre 40 dana doživeo je VELIKU PORODIČNU TRAGEDIJU!

Autor:

Zabava

03.12.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine prvi decembarski dani izuzetno su tužni za Gorana Stojićevića, poznatijeg kao Karamela, s obzirom na to da se u sredu navršilo 40 dana od smrti njegovog oca, a samo dan kasnije izlazi na groblje povodom rođendana svoje tragično nastradale drugarice Ksenije Pajčin koja je ubijena pre 10 godina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ove godine prvi decembarski dani izuzetno su tužni za Gorana Stojićevića, poznatijeg kao Karamela, s obzirom na to da se u sredu navršilo 40 dana od smrti njegovog oca, a samo dan kasnije izlazi na groblje povodom rođendana svoje tragično nastradale drugarice Ksenije Pajčin koja je ubijena pre 10 godina.

Pevačica Ksenija Pajčin važila je za jednu od najzgodnijih mladih devojaka svog vremena, kada je žarila i palila muzičkom scenom Srbije, ali i regiona. Blistavu karijeru, ali i njen život, prekinula je tragedija od koje se mnogi ni posle deset godina nisu oporavili.

RepublikaFoto: instagram.com/gorankaramela

Na Kseniju je 16. marta 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici pucao tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji ju je usmrtio, a zatim izvršio samoubistvo. Njihova tela sa prostrelnim ranama pronašla je Ksenijina majka Ljubica, a komšije su tada rekle policiji da su se oko 16 časova i 30 minuta čula dva pucnja, dok je pištolj pronađen pored njihovih beživotnih tela.

 

 

 

Da je živa, Ksenija bi ovog trećeg decembra napunila 43 godine. Osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom je postala članica grupe "The Duck". Sa hitom "Dačo, volim te" grupa je postigla popularnost među mlađom publikom. Ksenija je potom snimila prvi od svoja dva albuma - "Ksenija", a bila je i vlasnica plesne škole u Beogradu. Nastupala je na mnogim manifestacijama i takmičenjima, kao i dobrotvnornim koncertima.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/gorankaramela

Jedan od Ksenijinih najboljih prijatelja bio je i imitator Goran Stojićević Karamela, koji se tragićne noći pojavio u Nikšićkoj ulici, a svake godine izlazi na groblje kada je godišnjica smrti ove pevačice, ali i njen rođendan. 

Inače, samo dan pre Ksenijinog rođendana, navršilo se i 40 dana od smrti Karamelinog oca Radiše koji je preminuo posle kraće bolesti, tako da su ovi prvi decembarski dani izuzetno tužni za proslavljenog imitatora. Inače, Karamelin otac Radiša se pojavljivao u spotu za pesmu "Brka" Ksenije Pajčin.

Podsetimo, Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda imali su dva dana pre tragedije svoje poslednje zajedničko pojavljivanje na televiziji. Ona je tada gostovala u emisiji "Ništa za sakriti" upravo sa Goranom Stojićevićem Karamelom, a u jednom trenutku u studio je ušao Filip koji je Kseniji uručio buket cveća.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading