ALEKSANDRA EMOTIVNO SLOMLJENA ZBOG KORONE: Uzelo je maha, samo plačem!

Autor: 24sedam.rs,Republika.rs

Zabava

02.12.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresla se.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandra Mladenović

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Mladenović priznala je koliko se veoma potresla zbog svih loših stvari koje se dešavaju zbog pandemije koronavirusa.

Ona je otvorila dušu i progovorila o potresnim stvarima koje se dešavaju poslednjih nedelja:

-Poslednjih dana me je potresla i rasplakala cela ova situacija sa kovidom i to koliko je sve uzelo maha. Mnogo je bolesnih i stalno gledam, čitam i rasplačem se – rekla je Aleksandra za 24sedam, priznajući da joj dodatne emocije bude nedavne smrti kolega Bojana Zlatanovića Tokana i Miše Aleksića.

 

Zbog delikatne situacije usled pošasti, kaže da ne ide nigde, a zatim smo je upitali kako komentariše to što se mnoge devojke i momci žale da ne mogu da nađu partnera, jer nigde ne izlaze.

-Verovatno da je tako, ali najvažnije je da svi budemo dobro. Ja ne idem nigde, uživam u svom stanu i gledam da izlazim isključivo kad moram – ispričala je Aleksandra, a onda dodala da će i za Novu godinu, ukoliko ne bude radila, biti sa porodicom.

– Slaviću u krugu porodice, kao nekad kad sam bila mala – rekla je uz osmeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading