Korona će proći, ali šta ćemo sa ožiljcima na plućima i srcu: Milena Vasić pobedila virus, ali se pribojava najgoreg!

Autor:

Zabava

02.12.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona nije spokojna ni nakon što je pobedila virus!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Milena Vasić

Glumica Milena Vasić usled pandemije korona virusa podelila je reči koje će mnoge naterati da se zamisle, ali i podstakla da se snažno i jako bore protiv opasnog virusa.

- Da li će se uskoro razvedriti... proći ovaj oblak straha koji nas je nadvio? Kako pronaći balans između opreznosti jer ako je nevidljiv kovid nije nepostojeći i svesti da se ne plašimo i da ne upadamo u kolektivnu histeriju jer od toga nam može biti samo gore. “I ovo ce proći” je čuvena istocnjačka mudrost, ali pitanje je sa kakvim ćemo ožiljcima na plućima, grudima ili u srcu ostati. Ko je njega - Kovida tako naljutio ili je možda ipak za sve kriva ta ona - Korona. Budimo pažljivi, ali budimo odlučni da se smejemo kad god je to moguće....i oblaci će se razići.... - napisala je glumica u opisu svoje fotografije.

Da su bili zaraženi Covidom 19 u drugom talasu i da su se izborili, potvrdili su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović...

Od ovog opasnog virusa preminuli su gumac Ivan Bekjarev, kao i bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović i Miša Aleksić basista "Riblje čorbe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading