(FOTO) UBOLA MEGA HIT, BILA NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI: Pevačica se povukla nakon saznanja da ima TUMOR, a ovako sada izgleda!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.12.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila stil života.

RepublikaFoto: youtube.com
Tina Ivanović

Tina Ivanović proslavila se hitom "Bunda od nerca", nakon čega je njega karijera vrtoglavo pošla uzbrdo. Ipak, posle nekoliko godina života u sjaju, stigle su joj loše vesti.

Naime, pre šest godina Tina Ivanović saznala je da ima tumor na grudima i tada joj se u trenutku sve srušilo.

-U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede. Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - pričala je pevačica svojevremeno za Story. 

 

Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vesti su dočekali zajedno.

Ipak, sada je ovaj loš period iza nje i ona ponovo uživa u svim čarima života. Nije toliko kao pre aktiva na muzičkoj sceni, već je rešila da uspori tempo.

Tina je veoma aktivna na društvenim mrežama, te često sa fanovima deli lepe trenutke iz svog privatnog života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading