OTKRIVENA ŠOK TAJNA ESTRADE! Žabac izneo pikantne detalje: Draganu Mirković je Bašanović OSTAVIO zbog KARLEUŠE, zabalavio za njom kao majmun!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.12.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su dobre drugarice.

RepublikaFoto: youtube.com/balkaninfo/instagram
Dragana, Žabac, Karleuša

Nebojša Tubić Žabac devedesetih godina bio je poznat momak sa beogradskog asfalta, bio je blizak brojnim opasnim momcima, a i sam je je pretpeo nekoliko atentata. Godinama je bio u ljubavi sa Gocom Božinovskom, te je upućen u brojne tajne kako estrade, tako i podzemlja.

Žabac je poznat po tome kako nema problema da ispriča najskrivenije tajne estrade, kao i da kaže čak i ono o čemu se ćuti.  Sada je ispričao sve što zna o ljubavnom trouglu u kome učestvuju Zoran Bašanović, Dragana Mirković i Jelena Karleuša.

 

 

 

- Dragana je u to vreme bila zlatna koka, svako dan je donosila pare, popularna je bila u to vreme kao i Lepa Brena, njih dve su bile maltene iste. I Bašanović je Draganu ostavio kad se pojavila "Mala od skandala", zabalavio je za njom kao majmum. Ona jedva punoletna bila. I ostavio Draganu koja je bila mlada, lepa, zgodna i pritom zarađivala odlično zbog ove - rekao je Žabac u emisiji "Balkan Info".

On je dodao kako Dragana sada  ulaže novac u sve ono što je Bašanović želeo da ima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading