(FOTO) BIO JE VELIKA ZVEZDA DEVEDESETIH! Nakon teškog zdravstvenog stanja se povukao sa scene, A NJEGOVI HITOVI OSTAĆE UPAMĆENI ZAUVEK!

Autor:

Zabava

01.12.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Starović proslavio se devedesetih godina prošlog veka kao pevač grupe “Divlji kesten”.

RepublikaFoto: pixabay.com

Igor je tokom ovog perioda važio za pravog zavodnika i srcelomca, te je imao veliki broj obožavateljki koje su bile opčinjene njime. 

Grupa “Divlji kesten” pravila je haos na koncertima. Svi su pevali u glas hitove poput: “Nataša”, ”Oči zelene”, “Ko će suze da ti briše” i “Rođendan”.

2002.godine grupa se raspala, a Igor se povukao sa muzičke scene. 2013-te se pojavljuje kao učesnik tadašnje popularne "Farme" gde mu je naglo pozlilo te je završio u  bolnici. Zdravstveno stanje od tada mu se znatno popravilo, ali Igor se skroz povukao u ilegalu.

On često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a da je i dalje miljenik žena govore komentari pripadnica lepšeg pola koje mu u velikom broju upućuju komplimente.

Igor i danas nosi maramu na glavi, što je oduvek njegov zaštitni znak, samo što danas ima višak kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading