SUĐENJE ZA DOKAZ OČINSTVA: Mirjana sa sinom stiže u Srbiju! Miroslav će se napokon suočiti oči u oči sa Devinom!

Autor: Informer, Republika

Zabava

30.11.2020

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila da istera pravdu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Mirjana, Devin i Miroslav

Slučaj Mirjane Antonović i Miroslava Ilića konačno će dobiti svoj epilog. Naime, krajem godine njih dvoje bi trebalo da se suoče na sudu krajem tekuće godine, ne bi li se dokazale ili opovrgle njene tvrdnje da je čuveni pevač otac njenog sina Devina.

-Kupili smo karte. Devin i ja stižemo krajem decembra, jer 28. imamo suđenje sa Miroslavom. Očekujem da će se napokon susresti oči u oči sa sinom - kratko je poručila Antonovićeva za "Informer", uz napomenu da će imati mnogo toga više da kaže nakon što ročište bude održano.

Podsetimo, početkom godine Miroslav Ilić tužio je Mirjanu Antonović za proganjanje, a sada je ona podelila sa svima šta se desilo.

 

Naime, sudski postupak povodom krivične prijave Miroslava Ilića u kojoj navodi da ga Mirjana proganja završen je u njenu korist.

-Malo da vas razveselim sa dobrim vestima. Pre par minuta sam saznala da je sud izbacio Miroslavljevu tuzbu za proganjanje. Bila je bez osnove od prvoga dana i zahvaljujem se sudkinji koja je pravedno presudila -napisala je Mirjana na svom Fejsbuku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading