Đani i Slađa se dovijaju da ispoštuju i mere i prijatelje: PRIMAĆU PET PO PET GOSTIJU NAREDNIH MESEC DANA!

Autor:

Zabava

01.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker pronašao rešenje kako da u vreme korone upriliči veselje kakvo i dolikuje povodom rođenja unuka Nikole.

RepublikaFoto: instagram.com/marko_trajkovic
Radiša Trajković sa porodicom

Folk pevač Radiša Trajković Đani proslavio je rođenje unuka onako kako to trenutna situacija dozvoljava, ali je poručio da će, poštujući propisane mere, slaviti ako treba i mesec dana da bi ispoštovao prijatelje i kolege, primajući pet po pet gostiju dok se svi njemu dragi ljudi ne izređaju.

Naime, zbog korone se kod porodice Trajković prve večeri veselilo u krugu porodice, ali je folker radost sa širokim narodnim masama podelio putem televizijskog programa. Ekipa TV Pinka i emisija "Premijera vikend-specijal" premijerno su ušli u Đanijev stan da zabeleže momente porodičnog slavlja, a tamo su zatekli ne samo iscepanog tatu Miloša već i dedu Đanija, na kome su visili komadi majice.

 

RepublikaFoto: INSTAGRAM.COM/SLAĐA_CARPEDIEM
Tekst potpisa

Baka Slađa objavila prvu sliku bebe

Ponosna baka Slađa Trajković podelila je prethodne večeri na Instagramu prvu fotografiju bebe, koju u naručju drži srećna majka Nina. Na jednom od storija njihovih prijatelja objavljena je fotka na kojoj je ponosni deda Đani u zagrljaju folk pevača Uroša Živkovića, što sluti na to da je slavlja u stanu ipak bilo, kao i da se pevalo.

 

Svi su nas zvali, i Saša Matić i Pejović, hvala puno svima. Mi imamo puno kumova, prijatelja i kolega. Pošto poštujemo pravila države, nema većeg slavlja. Slavićemo mesec dana, dok nam svi redom dođu. Dok se izređaju svi prijatelji. Ima da bude slavlje svaki dan. Prvo nas je okrenula snajka, kaže ako se bude ovako lako porađala, može 100 dece da nam rodi. Ima kosicu na tatu, a ima na dedu jagodice bobice - rekli su uglas baba i deda, a onda je Đani počeo da peva: "Tri se dana orilo, muško nam se rodilo."

Tri se dana orilo, muško nam se rodilo

Đanijev sin je otkrio i nekoliko detalja o supruzi i bebi.

- Probudila me jutros, kaže: "Pukao vodenjak", ja sam bio mnogo uplašen. Beba Nikola je super, to je tradicionalno ime, ja sam tako želeo. Nemam pojma na koga liči, ni na koga još, mnogo sam uzbuđen. Žena je super. Sve je kako treba, prirodnim putem se porodila - ispričao je Miloš, a onda je i baka Slađa, koja je jedina naizgled bila trezna, dodala:

- Moj unuk je težak 3.770. Termin je bio 2. decembra, ali je on hteo ranije!

 

 

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Đaniju čestitalo pola estrade!

Đani je na Instagram profilu objavio sliku sina na kojoj je sa pocepanom majicom, kako je i običaj kod nas kada se rodi dete, a ispod fotografije nizale su se poruke mnogobrojnih kolega koje su mu čestitale putem društvene mreže dok ne dođu na red da ih Đani ugosti. Jana Todorović, Dragana Mirković, Aco Pejović, Kaja Ostojić, Ljuba Perućica, Dušica Jakovljević, Ana Sević, Goga Sekulić, Katarina Živković, Slađa Alegro i Jelena Kostov samo su neki od poznatih koji su Đaniju čestitali na tome što je postao deda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading