(FOTO) OVA LEPOTICA ZAVELA JE POZNATOG FOLKERA: Spasila ga je iz KANDŽA NARKOTIKA i poroka!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.11.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije Ana, nije Marija.

RepublikaFoto: instagram.com/ivona.polumenta
Ivona Polumenta

Dado Polumenta pre više od deceniju javno je priznao svoje probleme sa narkoticima i godinama se sa time borio.

Javnost je o njegovom privatnom životu najviše spekulisala tokom emotivne veze sa Ana Marijom kojoj je posvetio i pesmu "Nije Ana, nije Marija", dobio sina Dorjana, a proslavio je i sam kao igračicu na svojim nastupima. Ova veza je bila turbulentna i tako je i raskinuta. Posle toga Dado je bio u veoma kratkotrajnom braku od gotovo 2 meseca sa Selmom Mekić učiteljicom iz Novog Pazara.

 

-Sve je to bilo brzo, ako je šerijatska veza, onda smo se videli dva-tri puta. Meni je bila želja da se oženim na taj način, jer sam čovek koji je prošao mnogo toga u životu. To mi je došlo nekako... kad čovek traži idealnu ljubav. Na kraju sam ukapirao da to nije to. Čovek i ne zna šta je dobro za njega - govorio je Dado pre par godina o ovom braku.

Nakon toga jedno vreme se povukao iz javnosti, a onda je u njegov život ušla lepa Ivona i promenila sve iz korena. Oni su pre četiri godine dobili ćerku Aleu, a danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. 

 -Mi kada smo se videli prvi put to je bilo u Novom Sadu. Sreli smo se ranije, slučajno u nekom kafiću gde je on mene pitao da snimam spot s njim. Tu smo se gledali i znala sam da će baš on da bude ljubav mog života -rekla je Ivona u emisiji "Puls Srbiji".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading