Majki učesnika "Zadruge" je sve teže: Ima samo jednu želju, nada se da će se uskoro OVA OSOBA pridružiti Neci u rijalitiju!

Autor:

Zabava

28.11.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nenada Lazića Nece podelila je potresnu ispovest sa čitaocima portala "Republika.rs" da joj je preminuo sin koji je tada imao 10 godina. Nakon pokojnog mališana, Juca je dobila Nenada i Predraga, ali rana za detetom nikada nije zarasla.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Juca sa sinom Necom

Juca je podržala Necu da ide u Zadrugu, iako isprva nije bila zato, jer je tek upisao fakultet, ali i prvenstveno jer je on previše dobar za ljude sa kojima boravi u rijalitiju.

- Neca je nogo vaspitan, možda i previše. Mora da očvrsne. Mnogo se brinem, Neca zna da se odbrani, ali on to ne sme da pokaže tamo, ne može da bude takav - rekla je ona, a potom otkrila šta bi rekla sinu kada bi dobila poziv sa njim:

- Volela bih da ga čujem, jer vidim da mu je mnogo teško. Mnogo mu je teško bez nas, on jeste bio u Nemačkoj bez mene, ali i tada mi se javljao i pitao, "Mama, gde si, kako si?". Zato, sada želim da mu poručim da ima moju podršku i da sam uz njega - rekla je ona, a potom se osvrnula i na zadrugare koji kanstantno provociraju Necu:

Foto: Privatna arhiva
Nenad Lazić Neca

- Mnogo mi teško pada kada ga neki zadrugari vređaju, ne mogu da gledam to, ali ne ljutim se. Ja ih sve volim - rekla je Juca, a potom rekla da ima želju koja bi je smirila po pitanju Necinog boravka u rijalitijju:

- Volela bih da Predrag uđe u Zadrugu, Neci bi bilo mnogo lakše - rekla je majka Nenada Lazića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading