Radi za džeparac: Evo čime se bavi ćerka Vlada Divca!

Autor:

Zabava

28.11.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana i Vlade imaju troje dece - sinove Matiju i Luku, kao i ćerku Petru koji se ne pojavljuju u javnosti. Njihova majka kaže da je ponosna na svoje naslednike, a zatim je otkrila i čim se oni bave

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Porodica Divac pre 13 godina odlučila je da osnuje svoju fondaciju kako bi pomogli svima kojima je potrebno. Snežana Ana Divac nedavno se vratila iz Amerike, a pred kamerama emisije "Premijera" prvo je pričala o situaciji sa koronavirusom.

- Mislim da je teže u Americi, nego ovde. Bilo je neizbežno skupljanje ljudi, oni tamo imaju taj slobodarski duh i nisu hteli da budu zatvoreni. U SAD-U je statistika da mogu da žive samo tri meseca od ušteđevine - rekla je ona.

Snežana i Vlade imaju troje dece - sinove Matiju i Luku, kao i ćerku Petru koji se ne pojavljuju u javnosti. Njihova majka kaže da je ponosna na svoje naslednike, a zatim je otkrila i čim se oni bave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Divac (@pdivacc)

- Moja deca su jedna od retkih koja su dobila posao za vreme kovida. Sin je režiser, drugi je u biznisu, a ćerka studira i radi sa strane za džeparac. Ja sam od onih majki koje ne hvale svoju decu, nego tuđu. Mislim da će njihova dela da govore o njima. Nešto dele sa mnom, nešto sa Vladom - rekla je Snežana, a onda je pričala o svom suprugu Vladi:

- On je prošao svašta u životu. Ako radi, onda su ti dani bili jako radni. Od 10 ujutru do 11 uveče, pa čak i vikednom, a često i bez praznika. Svi ljudi koji su uspešni, rade po ceo dan - rekla je Vladina supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading