MASIMO O BOLNOM PERIODU IZ DETINJSTVA: NE PRIZNAJEM TVRDNJU "ONAJ KOGA SU ZLOSTAVLJALI, BIĆE NASILNIK"!

Autor: Blic, Republika

Zabava

27.11.2020

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno o svemu.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ
Masimo

Hrvatska muzička zvezda Masimo Savić retko priča o najbolnijim životnim periodima. Ipak, sada je otvoreno pričao o svemu što ga je tištilo i kakve je životne pouke izvukao iz toga.

Pevač je progovorio o porodičnoj tragediji i ranom gubitku oca, koji je preminuo od teške bolesti: 

- Kako su se moji roditelji rastali kad sam imao tri godine, moj otac je oboleo od leukemije i umro kada sam imao šest godina, a tada je već bio u drugom braku. Ne priznajem premisu 'onaj koga su zlostavljali će postati nasilnik' - ja sam dete rastavljenih roditelja, pa ću imati isti takav brak - ne verujem u to. Kod mene je baš obrnuto rekao je Masimo za hrvatsku "Gloriju".

 

On je takođe dodao da mladi koji su imali teško detinjstvo treba na vreme da nađu dobrog uzora koji će ih izvesti na pravi put.

 

- Treba da nađu nekoga ko im imponuje - profesor, roditelj, stariji prijatelj, deo generacije. Neko ko će im reći što su dobre knjige. Ne treba sve čitati, niti slušati sve što škola kaže. Ali postoji jedna količina jako dobrih knjiga koje bi savetovao svima, koje su mi otvorile um, da počnem više analitički razmišljati o svemu što me okružuje. Savetovao bih mir, dobre živce i da uživaju u mladosti jer ona strašno brzo prođe. Život brzo prolazi i verujte mi, ja sam juče imao 16 godina. To je moj osećaj – imam telo pedesetogodišnjaka, ali unutra je biće koje ima najviše 30 godina. Moje telo je skafander, unutra je mlado biće. Žao mi je što nisam bio svesniji dok sam živio mladost koliko je posebna. Premalo sam stao na loptu i uživao u svetosti života i božanstvenosti planeta. Previše novca ulažemo da vidimo šta je u svemiru, a ne znamo šta je u moru. Pogrešno su nam postavljeni imperativi i čini mi se da svet ne ide u dobrom pravcu te da se u klimatskom smislu moramo osvestiti - zaključio je poznati muzičar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading