Helena dala završnu reč: Topalkova ćerka priložila dokaz da njen dečko nije oženjen, evo kad se razveo od voditeljke Happy televizije!

Autor:

Zabava

27.11.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama je nastala otkako se pročulo da je Helena Topalović u vezi sa partnerom voditeljke Happy televizije, Jelene Dimitrijević, Draganom Aleksićem sa kojim ima sina.

RepublikaFoto: instagram.com
Helena Topalović

U domaćim medijima se dosta pisalo ovoj aferi navodeći da je Aleksić i dalje u zakonitom braku sa Dimitrijevićem, te je automatski Helena označena kao ljubavnica.

Nagađanja su otišla toliko daleko da je morao da se oglasi i Helnin otac, Milan Topalović - Topalko koji se na veoma prost način obratio novinarima.

Neko vreme su mediji pokušavali da dođu do Jelene, ali je odbijala da komentariše novonastalu aferu.

Foto: Privatna arhiva
Helena priložila dokaz da nije sa oženjenim

Odgovor na sve ovo ipak smo dobili od Helene, koja je našoj redakciji dostavila presudu sa brakorazvodne parnice Jelene i Dragana.

RepublikaFoto: Youtube.com/Prelo U Našem Sokaku TV HAPPY
Jelena Dimitrijević

Naime, njih dvoje su se razveli 2019. godine, a Helena i Dragan su započeli vezu u skorije vreme i tako stavila tačku na priče da je Aleksićeva ljubavnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading