Tata, nemoj da me ostavljaš, BIĆU UVEK SA TOBOM U MOM SEĆANJU! Reči Tokanovog sina od 6 godina KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

27.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: jugmedia.rs
Sahrana Bojana Zlatanovića

Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar grupe Amadeus bend, preminuo je u utorak u bolnici "Dr Dragiša Mišović" od posledica koronavirusa u 45. godini, a na Špitoljskom groblju u Leskovcu juče su se okupili njegovi najbliži da bi mu rekli poslednje zbogom. Porodica, rodbina, prijatelji i kolege ispratili su bubnjara na večni počinak u moru suza i neverici da ga više neće videti. Među okupljenima su bili gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kolege iz Amadeus benda, pevači Milan Dinčić Dinča, Nemanja Stevanović, Slađa Alegro. Tokanove kolege iz Folk haus benda, Tropiko benda i mnogi drugi.

Kada je povorka krenula, amadeusi su uzeli sanduk i jecali od tuge i bola. Tokan je sahranjen uz zvuke bubnjeva, što je pocepalo dušu svih prisutnih, a posebno Bojanove porodice. Najpotresniji trenutak na sahrani bio je kada je sin preminulog bubnjara rekao:

 Kome ostavljaš Mihajla i Milenu? Čekaju te honda i bubnjevi, bicikl i drugovi. Mesec dana te nismo videli, sine, jecala je Bojanova majka

- Tata, volim te najviše. Tata, biću uvek s tobom u mom sećanju, nemoj da me ostavljaš, tata - rekao je Tokanov sin od samo šest godina, a nakon ovoga niko nije mogao da zaustavi suze, a zatim je grobljem odjeknuo vapaj majke, koja nije prestajala da doziva sina.

RepublikaFoto: jugmedia.rs
Sahrana Bojana Zlatanovića

- Bojane, sine moj kako ću bez tebe! Izmami suze svima. Kome ostavljaš Mihajla i Milenu? Čekaju te honda i bubnjevi, bicikl i drugovi. Mesec dana te nismo videli, sine! Mogu samo slike da ljubim. Oprosti mi ako smo pogrešili. Ljubim ovo hladno drvo ko tvoje hladne ruke, srećo moja - izgovorila je Bojanova majka, skrhana bolom.

Podsetimo, Zlatanović je završio Srednju muzičku školu, tri godine u Nišu i jednu u Leskovcu, gde je i diplomirao. Bio je veliki ljubitelj adrenalina, prirode i brzih motora, kao i bicikala. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

RepublikaFoto: jugmedia.rs
Sahrana Bojana Zlatanovića

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Production

Aca Amadeus: Tokane, jedan po jedan dolazimo kod tebe, čekaj nas

Potresan govor na sahrani bubnjara održao je Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus.

- Želimo da znate da je od nas četvorice Tokan bio najmanje grešan. Tokane, nikada nam neće biti jasno zašto si otišao, to će ostati zagonetka koju nikada nećemo moći da rešimo. Mi ćemo polako, jedan po jedan, da dolazimo kod tebe... Bila je velika privilegija i čast družiti se s njim, uživati u njegovom glasu i bubnjevima. Živećeš kroz nas što je duže moguće. Tokane, neka ti je laka zemlja - izgovorio je Stanimirović, a posle ovih reči niko od prisutnih nije mogao da zadrži suze.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Darko Filipović: Bio sam ubeđen da će se izvući, ne mogu da zamislim da ga nema

Darko Filipović, skrhan bolom, kroz suze je prokomentarisao odlazak komšije i prijatelja Bojana Zlatanovića Tokana.

- Ostaće upamćen kao divan čovek, otac i neko ko nema neprijatelja. Uvek ću ga pamtiti po vedrom raspoloženju, nepresušnom humoru. Još ne mogu da verujem da sam došao na njegovu sahranu. Bojana poznajem 26 godina. Ne postoji osoba za sve te godine sa kojom je bio u svađi. Živeli smo šest metara jedan od drugog. Bio sam ubeđen da će da se izvuče i da će biti sve kako treba, ne mogu da zamislim da ga nema - rekao je pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading