U GADNOM SOSU! TIJANA AJFON OPTUŽENA ZA PODSTICANJE DEVOJAKA NA PROSTITUCIJU: Evo svih detalja!

Autor: Espreso.rs

Zabava

26.11.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo BIH podiglo je optužnicu protiv Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, koja se tereti za krvično delo "međunarodno navođenje na prostituciju".

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Tijana Ajfon

U obrazloženju se navodi da je ona krajem maja ove godine podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda da u cilju pružanja intimnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, odnosno u Bijeljinu kako bi na privatnoj zabavi pružile intimne usluge za po 500 evra.

Tijana je optužena da je zajedno sa devojkama, 27. maja za vreme pandemije koronavirusa ilegalno prešla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na Savi, odakle su otišle na dogovorenu privatnu zabavu.

 

Tijana Ajfon se tereti da je sa vrbovala i navodila deve osobe, strane državljanke, na pružanje iontimnih uslova u državi u kojoj one nemaju prebivalište, ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo - međunarodno navođenje na prostituciju.

Optužnica je prosleđena na potvrđivanje Sudu BIH, prenosi Klix iz Sarajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading