URNISAO GA: Mirko Kodić otkrio višegodišnju tajnu: Ljuba Aličić je mrzeo Šabana, nije mu došao na sahranu!

Autor:

Zabava

26.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš Mirko Kodić brutalno je isprozivao pevača Ljubu Aličića u emisiji "Amidži šou" i otkrio tajnu o kojoj se nije pričalo decenijama, navodeći da Ljuba nije voleo kralja narodne muzike Šabana Šaulića!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mirko Kodić

Netrpeljivost Aličića, prema Mirkovim rečima, išla je do te mere da nikada nije izjavio saučešće porodici Šaulić kada je folker preminuo.

Naime, nakon što je Aličić pre nešto više od nedelju dana isprozivao Kodića, harmonikaš se sada pojavio na istom mestu i uzvratio nekadašnjem saradniku.

- Ko je taj Ljuba Aličić - pitao je Mirko Ognjena Amidžića i krenuo u nikad surovije razotkrivanje pravog lica pevača. Harmonikaš, izrevoltiran Ljubinim rečima da ne zna da svira, te da je ne bitan lik s muzičke scene, otkriva šokantne detalje odnosa Ljube i kralja narodne muzike.

- Ja stvarno ne znam nijedan njegov foršpil. Znam jedan "Lepa Maro". Ali zato znam svaki foršpil kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Ljuba čak nije pozvao Gocu Šaulić, Šabanovu udovicu, da joj izjavi saučešće. Imao je veliku averziju prema kralju narodne muzike, kao i prema meni. Oduvek je bio ljubomoran na Šabana jer jedan je Šaban. To govori sve o njemu - rekao je ljutito Kodić, pa dodao da se predomislio i da Aličića neće tužiti za klevetu jer ga ne zanimaju njegove budalaštine.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljuba Aličić

- Ja mu želim sve najbolje u životu. Nisam u svađi s njim, došlo mu tako da svašta priča. Neću ga tužiti. Veliki ljudi praštaju, evo to sam ja. Neka ide njemu na dušu sve što je rekao za mene. Takođe, harmonikaš se osvrnuo i na još jednu izjavu Ljube Aličića u vezi sa Zdravkom Čolićem:

- Čuo sam da Ljuba spominje i pozdravlja Zdravka Čolića, a on ga i ne zna. Zdravko je moj drug, to mogu ja da kažem, a Ljuba ne može jer se ne poznaju. Čolića da pitaš ko je Aličić on ne bi znao.

Podsetimo, Mirko je bio vidno potresen i razočaran zbog kleveta Ljube Aličića na njegov račun, te zbog reči da on, navodno, ne ume nikada nijedan foršpil da odsvira. Tada je izjavio da folker blati njegovo ime i karijeru.

- Šta sam ja doživeo, da me jedan gmaz tako blati u emisiji, to je strašno. Povredio me kao umetnika, nema dalje, a s druge strane, i nije kad čujem ko je to rekao. Ne znam je l' on bio pijan u emisiji, ne znam šta mu se desilo - izjavio je Kodić u jeku skandala, ali je ipak rešio da pokaže ljudsku veličinu i ne tuži Ljubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading