(FOTO) Legenda narodne muzike hitno hospitalizovan!

Autor:

Zabava

25.11.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alarmantno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Legenda narodne muzike Milanče Radosavljević (76) zaražen je koronavirusom i prima kiseonik u bolnici Bežanijska kosa.

- Gušio sam se u bolnici! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nikako nisam mogao - kaže Milanče Radosavljević.

Pevač čuvenih hitova "Anđelija", "Jedna žena plave kose" i "Dao bih ovo malo života" javio nam se iz "crvene zone" i ispričao kako izgleda njegova borba sa opasnim virusom, koji mu je umalo došao glave.

 

 
- Ležim u bolnici i imam teži oblik korone. Primljen sam kao hitan slučaj i mislio sam da mi je došao kraj, međutim, uspeo sam da se vratim iz mrtvih. Što se kaže: "Pobegao sam grobaru sa lopate". Izvukao sam se zahvaljujući lekarima - priča legendarni pevač, koji se proslavio nastupajući po kafanama.

- Imao sam tešku upalu pluća i sve vreme sam se gušio. Bilo je jezivo! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nisam mogao. Bio sam na korak od smrti, a živ sam samo zahvaljujući osoblju bolnice. Oni su maksimalno posvećeni pacijentima i rizikuju živote da bi nas spasili - izustio je legendarni pevač, a onda je napravio pauzu i počeo da kašlje:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading