Ksenija je spremna za novi izazov: Lepa voditeljka pridružuje se Ognjenu Nestoroviću u emisiji "Šok tok"!

Autor:

Zabava

25.11.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po rezultatima gledanosti, nova emisija "Šok-tok" izuzetno se dopala gledaocima, a večerašnju emisiju vodiće Ksenija Bujišić koja nas je svakog jutra izveštavala o vremenskim prilikama u popularnom jutarnjem programu Prve televizije.

Foto: TV Prva
Ksenija Bujišić, novo pojačanje emisije "Šok-tok"

Lepa voditeljka je odlučila da je vreme za nove izazove, te se od ove nedelje pridružuje kolegi Ognjenu Nestoroviću I ona će voditi "Šok-tok" sredom.

"Pre nekoliko nedelja sam se oprostila od publike u "Jutru" Prve i jako mi je drago što pauza nije dugo trajala. U sredu uveče u 23 sata biću ispred kamera u emisiji "Šoktok" i predstaviti gledaocima najekskluzivnije priče o našim zvezdama. Drago mi je što uskačem iz informative u zabavu, ceo ovaj projekat je veliki izazov, a ja izazove volim. Sigurna sam da ćemo gledaocima priprediti i doneti priče koje najviše vole i što će imati priliku da vide i čuju mnoge detalje o poznatima koje do sada nisu znali. Naša ekipa je mesecima unazad vredno radila na tome. Reakcije na prvu emisiju su  odlične i srećna sam zbog toga".

Večerašnja epizoda obilovaće mnogim zanimljivostima iz života poznatih, te ćemo tako videti glumca iz popularne serije "Tate" Branka Jankovića i njegov život van pozornice i kamera.

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Nestorović

Poznato je svima da se Branko u svom selu bavi proizvodnjom i uzgajanjem životinja, a videćemo šta su sve zanimljivo zabeleželi reporteri "Šok-tok"-a na njegovoj farmi.

Ksenija će u studiju ugostiti i sjajan dvojac iz serije "Igra sudbine", Olju Levići Luku Raca, dok će se voditeljka Prve, Marija Kilibarda naći u izazovnom kvizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading