Pismo starije sestre Milošević : Bravo debeljko, mama i tata bi bili preponosni veceras

Autor:

Zabava

23.11.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosna na uspeh.

RepublikaFoto: facebook.com/tijana milosevic

Violinistkinja i koncert majstor Beogradske filharmonije Tijana Miloševic podelila je sa prijateljima večeras svoju sreću i putem  društvenih mreža. Razlog njenog ushićenja je uspeh njene mlađe sestre i koleginice, takođe poznate violinistkinje Ksenije Miloševic koja je večeras branila doktorski umetnički projekat u matičnoj kuci. 

 

-Mnogo sam srećna i ponosna sestra večeras! Jer ona je večeras bila sjajna, svoja, ekspresivna, tehnički briljantna, ušla je u suštinu izvodjenja različite ornamentike,stila kompozitora i raznolikih poetika. Ona je za mene Mega Dr.! Bravo svim drugarima koji su divno svirali večeras. Bravo debeljko! Mama i tata bi bili preponosni večeras! Volim te do zvezda i beskraja- napisala je Tijana ganuta uspehom rodjene sestre .
Foto: facebook.com/tijana milosevic

Tijana je i sama bila član orkestra koji je sa Ksenijom večeras muzicirao punog srca, budući da su uglavnom svi umetnici iz tog orkestra iskreni prijatelji i van scene.

 

Usledile su ubrzo cestitke na desetine oduševljenih pratilaca koji su sa divljenjem čestitali Kseniji  i bili dirnuti Tijaninim emotivnim pismom u kom je istakla da bi njihovi pokojni majka i otac legendarni klarinetista Bozidar Boki Milošević bili ponosni na najmlađe od četvoro dece. 

Ksenija je inace, poznata i širim narodnim masama jer godinama prati svojim raskošnim glasom najveće zvezde folk i narodne muzike na koncertima sirom regiona i sveta. Bila je članica grupe Bjutu kvins koja je sa Marijom Šerifović pokorila Evropu trijumfom na Evroviziji. 
Ksenija je istovremeno ostvarena i na privatnom planu budući da ima šestogodišnjeg sina Vanju kojeg je dobila u skladnom braku sa kompozitorom Sašom Miloševićem Maretom. 
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading