GOCA ŠAULIĆ GODINAMA PREZIRE ANU: Šabanova udovica u svađi s Bekutom

Autor:

Zabava

24.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike i njegova koleginica imali su nesuglasice koje njegova žena ne prašta ni posle pevačeve smrti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Goca i Ana godinama u svađi

Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića Goca Šaulić već godinama ne razgovara sa Anom Bekutom jer je ona imala sukob s njenim pokojnim mužem.

Problem između Bekute i Šabanove porodice datira još od 2016, kada je izbio haos na snimanju "Granda" nakon što je tadašnja gazdarica Lepa Brena izbacila Aninog partnera Milutina Mrkonjića i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija sa snimanja, a u medijima pukla bruka kako ga je Mrka doveo, pa je ljaga pala na Bekutu.

 

 

Ona je tada navodno zamerila Šabanu što nije na vreme priznao da je Osmani došao na "Grand" s njim u društvu, a ne s njenim Mrkom. Bekuta je, kako su tvrdili očevici, braneći partnera, u afektu svašta rekla Šabanu, između ostalog, da ja mrtav za nju i oni od tada više nisu govorili. Zbog toga, navodno, Šabanova Goca i dan-danas oseća gnev prema Ani.

 Goca je baš kivna na one koji nisu bili dobri sa Šabanom, tvrde upućeni

- Goca je baš kivna na one koji nisu bili dobri sa Šabanom, pa je to slučaj i s Anom. Otvoreno kaže da očima ne može da je gleda i da joj nikad neće pružiti ruku pomirenja. Ni Ana nikad ne komentariše Šauliće, ali je javna tajna da se njihovo prijateljstvo prekinulo preko noći i da je Ana tada rekla da je Šaban za nju mrtav, zbog čega je Goca i sada prezire. Ona nije mogla da shvati da je Ana bacila prijateljstvo za takvu glupost i da je tako još za života govorila za njega - navodi za Skandal izvor blizak Šaulićima.

Podsetimo, pre mnogo godina, na jednom od snimanja "Zvezda Granda" na kom su se zajedno pojavili Milutin Mrkonjić, Ćazim Osmani i sada pokojni Šaban Šaulić došlo je do neprijatne situacije jer je gazdarica Lepa Brena izbacila kontroverznog biznismena albanskog porekla i Mrku, misleći da ga je on doveo. Ona je rekla da ne želi da joj se "sumnjivi tipovi" motaju po studiju, kao ni da navlače "loš glas" da se ona druži sa njima.

 

 

 

Kasnije se ispostavilo da ga je doveo Šaban, ali da to nije odmah rekao, već je prećutao, pa je Ana od tada ljuta na njega i nikada se nisu izmirili. Brena se pak izvinila Mrki i oni nemaju problem.

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Šabanova ćerka Sanela pretila Bekuti?

Kako su mediji u to vreme pisali, Šabanova ćerka Sanela Šaulić produbila je sukob koji je pevač imao s koleginicom i navodno slala Bekuti preteće poruke na mobilni telefon. Ona je tu svađu shvatila kao napad na oca, pa je pretila Ani, kako je pevačica navodno tvrdila.

- Moja porodica i ja Ani Bekuti želimo sve najbolje - izjavio je Šaban Šaulić svojevremeno povodom te situacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Alava

24.11.2020 06:49

Gora je nebitan lik. Blagajnica.

Bane

24.11.2020 10:23

U pravu je Ana Bekuta za to. Saban znamo svi bio je samo dobar oevac sa doata hitova a kao covek je vio kao njegova zena prevrtac, a uzimao je baksis nuzici kad je bio fiksno pogodjen. Kilwge se bunile i njemu u lice je sve receno i gazde kod kojih je pevao rekli mu Sabane vrati taj novac muzici ti si fiksno pogodjen,on im je odgovorio ja sam kralj. Uzeo je tudji znoj. Ana i Snezana Djurisic su najbolje pevacice u jugoslaviji za narodnu muziku. Znam i koi su karakter radio sam im vizu pre 17 godina,i10 god im vodio papire. Ana je supr zena.

Odgovori 11 0
Filip

28.11.2020 13:11

Goca je najgora supruga pevača. Pevač je bio njen rob.