BOMBA! Helena Topalović krije vezu sa oženjenim biznismenom: Topalkova ćerka smuvala muža voditeljke "Parova"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf saznaje Helena i on su se upoznali na Kopaoniku, a ljubav je planula na prvi pogled.

RepublikaFoto: instagram.com/helenatopalovic

Ćerka Milana Topalovića Topalka Helena Topalović već dva meseca krije vezu sa biznismenom Draganom Gagom Aleksićem, koji je poznat javnosti kao suprug voditeljke Hepi televizije Jelene Dimitrijević, s kojom ima dvogodišnjeg sina.

Dragan je Helenu nedavno vodio i u porodičnu kuću u Loznici, gde se ona slikala i tagovala za Instagram


- Sreli su se sredinom avgusta na Kopu i odmah su se smuvali. Od tada su nerazdvojni. Ipak, sreću im je pokvarila činjenica da Dragan ima sina sa Jelenom s kojom ne živi već nekoliko meseci. Zbog toga je Helena pokušala na sve načine da sakrije vezu s njim, ali joj to nije uspelo. Otkrila ih je paparaco fotografija koja se vrti na društvenim mrežama i koju svi komentarišu. Zajednička fotka sa aerodroma nastala je prilikom nedavnog putovanja u Egipat, gde se vidi kako zagrljeni spavaju čekajući let. Nakon ovog, Helena je tražila da Dragan obriše Instagram nalog da se ne bi otkrio njegov identitet i da cela priča ne dođe do njenog tate Topalka - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Dragan Heleni ispunjava sve želje. U Egiptu je iznajmio najluksuzniji apartman da bi uživali 10 dana na romantičnom putovanju, a slikama luksuza Helena se hvalila i na Instagramu, ali nije okačila nijednu sliku s njim. On je svakodnevno obasipa pažnjom, skupim poklonima i cvećem. Njoj prija Draganova pažnja i baš se lepo slažu, samo je muči kako će Topalko da reaguje kada čuje da "dečko" ima sina sa voditeljkom i nerazrešen bračni status - završava priču izvor.

 

Kako naš sagovornik dalje navodi, Dragan je Helenu nedavno vodio i u porodičnu kuću u Loznici, gde je boravila nekoliko dana, te ju je upoznao s najbližim prijateljima. S roditeljima nije budući da oni žive i rade u Australiji, gde godinama uspešno vode porodični biznis. Ove navode potvrdila je i Helena slikama iz Loznice, kojim se pohvalila na Instagramu, a da je veza i te kako ozbiljna, govori i činjenica da je slikala džakuzi i unutrašnjost doma, pa tagovala Loznicu i napisala "kod kuće", čime je aludirala na to da se ona možda uselila kod Dragana.

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Helenom, kao i sa voditeljkom Jelenom, ali su do zaključenja ovog broja obe ostale nedostupne za komentar. S druge strane, na poziv nam je ljubazno odgovorio Helenin tata Topalko.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

- Poznato vam je već da ja nikada ne komentarišem ništa što ima veze sa mojom porodicom, pogotovo sa mojom ćerkom. Hvala što ste zvali - rekao je kratko Topalović.

 
Foto: printscreen/TvHappy

Voditeljki poklonio zgradu od 28 spratova u Dubaiju

Nakon što je saznao da će mu podariti sina Dragan Gaga Aleksić voditeljki je kupio zgradu za njen 28. rođendan u Dubaiju, koja navodno ima 28 spratova, a kojom se ona javno pohvalila na društvenoj mreži. Nedugo nakon ovog iznenađenja Jelena se sa sinom vratila u Beograd i ponovo se posvetila karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading