PEVAČICA OTKRILA STRAŠNE VESTI: Tati se vratio kancer, metastazirao je! Veoma loše podnosim ovu situaciju!

Autor: 24sedam.rs, Republika

Zabava

23.11.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period.

RepublikaFoto: Printscreen
Kaća Živković

Pevačica Katarina Živković otkrila je da joj je otac ponovo bolestan iako se pre nekoliko meseci operisao.

Kancer debelog creva se vratio i metastazirao, zbog čega su i krsnu slavu proslavili utroje, plašeći se da se otac ne zarazi i koronavirusom ukoliko im iko od gostiju dođe. Zbog toga Kaća, kako kaže, nije raspoložena ni za nove projekte i jedino što joj je sad na umu jeste očevo ozdravljenje.

 

– Nisam trenutno raspoložena za neke nove projekte. Ne znam kako moje kolege podnose ovu situaciju, nisam se susretala sa njima, ali ja je podnosim jako loše. Ne mogu da se izborim sa tim što ne radim. Poremetila me je cela ta situacija oko korone. Osim toga, tata mi je bolestan, pa se i tu dodatno čuvam, tako da ne izlazim previše, ne družim se previše sa prijateljima, nego gledam da budem izolovana – rekla  je Živkovićeva za 24sedam.rs i dodala:

-Tata ima karcinom debelog creva, operisan je pre nekoliko meseci i išao je na hemoterapije. Nažalost, nakon toga smo uradili sve moguće analize, išao je na skener, na magnetnu rezonancu, tumor-markere i ispostavilo se da se tumor vratio, to jest da je metastazirao i sad krećemo ispočetka i svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati – kazala je Katarina. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading