SEKA ALEKSIĆ SE MOLILA ZA POTOMSTVO: Postala sam majka zahvaljujući Svetom Nektariju!

Autor:

Zabava

23.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić tvrdi da se ostvarila kao majka zahvaljujući molitvama Svetom Nektariju Eginskom, koji se juče proslavljao.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

Folk pevačica nikada nije skrivala da je njena borba za potomstvo bila velika i teška, a osim doktorima, za sinove Jakova i Jovana najviše je zahvalna pomenutom svecu.

 - Kao juče da sam pozvala moju doktorku kad mi je saopštila da je rezultat pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve? Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda naše želje, molitve? - poručila je pevačica, pa dodala: 

Presveta Bogorodica izmolila je moje suze, godinama sam čekala da mi Gospod podari radost

-Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze, godinama čekajući da mi Gospod podari radost? Sećam se, sklopila sam ruke na stomaku i tako zaspala. Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna! Moja beba je tu! Amin, Bože! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti - napisala je Seka jednom prilikom na profilu na društvenoj mreži Instagram.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading