UBIJA SE OD PARA, A SVI SE PITAJU ODAKLE JOJ! Otkriveno na koji način Helena Topalović zarađuje novac!

Autor: Srbija danas

Zabava

20.11.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve otkriveno!

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, veoma je aktivna na Instagramu gde skoro svakodnevno objavljuje svoje provokativne fotografije. 

Sudeći po društvenim mrežama, ona voli lagodan život, a i često putuje po luksuznim destinacijama- 

Iako nije najjasnije čime se Helena bavi, jasno je da joj se može da uživa na luksuznim putovanjima, a oni sa kojima putuje mahom se ne vide na slikama na pomenutoj društvenoj mreži.

Ono što se zna jeste da je na Maldive, u novembru 2019. godine, išla sa teniserom Damirom Džumhurom, sa kojim je neko vreme bila u vezi.

 

Helena je nedavno uživala u Egiptu, pre toga je boravila na imanju Nataše Bekvalac čije rentiranje za jedan dan košta par stotina evra, a tu je i Valensija, Amsterdam, kao i razne druge destinacije.

Inače, Helena je nedavno diplomirala na Poslovnom i pravnom fakultetu u Beogradu.

- Ona je završila fakultet, poslovni menadžment. Radi već par godina kao menadžer za neke klubove, radi kao model, slika se dosta za raznorazne firme, radi im reklame, glumila je u par muzičkih spotova... Sve ono što je vezano za to... - kazao je Topalko nedavno na temu Helenine zarade.

- Ume ona lepo da zaradi od Instagrama, vidim da se ona odlično snalazi u svom vremenu, odlično pliva u svemu tome. Samo da ne bude pevačica. To je gorak posao - dodao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading