PRORADILE EMOCIJE: Ne želi više da skriva - Sandra Afrika se vratila bivšem?

Autor: Republika.rs

Zabava

19.11.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne reči.

RepublikaFoto: Instragram/sandraafrika
Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika ranije je raskinula sa dugogodišnjim dečkom Aleksandrom Moskoljevićem Mikišom, a sada je sve iznenadila objavom. 

Naime, ona je objavila veoma emotivnu poruku posvećenu bivšem dečku, te se čini da su se ljubavne iskre među njima dvoma ponovo probudile.

 

- Jedini koji je verovao u mene, jedini koji je uvek bio tu za mene i kada nisam želela da bude tu on je bio... I kada sam želela da to bude neko drugi, ne on je uvek bio tu iza mene i za mene, šta god ja uradila on je nesebično bio tu, uvek me opravdavao a druge krivio. Jednostavno nikada nije dao na mene na nešto što smo stvorili, želim da ti se zahvalim na svemu što si uradio, što za mene što za nas, uvek si nam želeo dobro, što si tu svih ovih godina.. Neki eto tek tako zaborave neke stvari , ali ti ne. Hvala ti na svemu - napisala je Sandra i dodala:

- Čuvajte ovakve osobe , budite tu za njih uvek i budite zahvalni. Nikada ne zaboravite tog nekog ko je tu za vas kada niko drugi nije - poručila je Afrika.

 Podsetimo, o Sandrinom emotivnom životu već neko vreme se ništa ne zna. Poslednja veza koju je obelodanila javnosti jeste ona koju je imala sa fudbalerom Volkovim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading